Vidjelo se iz svemiraMa kakav penal za Hrvatsku! Ovo je najveća krađa EURA!

Ma kakav penal za Hrvatsku! Ovo je najveća krađa EURA!

Na utakmici između Ukrajine i Engleske domaćinu EURA nije priznat regularan pogodak koji se mogao vidjeti i iz svemira. 'Pet sudaca, a niti jedan ne vidi gol. Pa što će nam onda?', bjesnio je nakon utakmice neutješni izbornik Ukrajine.

Oleg Blohin, izbornik ukrajinske reprezentacije, opravdano se ljutio nakon poraza od Engleske 1:0 i oproštaja od EURA nakon što njegovoj reprezentaciji nije priznat čisti pogodak.

"Zabili smo u 63. minuti čisti gol jer je lopta prešla gol-crtu za više od jednog metra. Pet sudaca, a niti jedan ne vidi gol... Pa što će nam onda pet sudaca? Dević je zabio gol. Još uvijek mi nije jasno zbog čega taj pogodak nije priznat", jadikovao je Blohin.

"Engleska je sretno zabila gol. Mi smo bili trule sreće jer nam lopta nikako nije htjela u mrežu", dodao je izbornik Ukrajine sugerirajući da je bolja momčad – izgubila.Jedan je novinar nečime posebno 'sjeo na živac' 59-godišnjoj legendi ukrajinskog nogometa. Blohin mu je uputio prijeteći prijedlog:

"Idemo mi van da malo popričamo kao dva muškarca! Vi pišete što god vam se prohtije! Jeste li ikad igrali nogomet? Očito je da ne volite moju momčad ili mene. Znam da ste vi novinar, ali očekujem da i vi mene poštujete", rekao je Blohin.

Foto: AFP

Kapetan Engleske Steven Gerrard, asistent za pogodak Waynea Rooneyja, podsjetio je da je ovo drugo uzastopno veliko natjecanje na kojem je Engleska sudionik utakmice obilježene kontroverzom nepriznatog pogotka nakon što je lopta prešla gol-crtu.

"Za ostvarenje uspjeha na velikim natjecanjima, uz kvalitetu koju posjedujete, morate imali i malo sreće po putu. Prije dvije godine nama nije priznat čisti gol Franka Lamparda na Svjetskom prvenstvu protiv Njemačke. Ako se nastavite boriti i držite zajedništvo u momčadi, onda vam se ta sreća mora vratiti. Nama se vratila", podvukao je Gerrard.

Vratar Engleske Joe Hart osvrnuo se na utakmicu protiv Italije u četvrtfinalu.

"Osvojili smo našu skupinu i sada nas čeka velika utakmica protiv Italije. Idemo u Kijev s puno vjere u svoje mogućnosti. Kada ne bismo vjerovali da možemo dobiti tu utakmicu i proći u polufinale, ne bi imalo smisla niti izaći na teren", rekao je Hart.

Beusan: 'Peti sudac će dobiti sankcije!'

"Zašto su stavili petog suca? Njegova osnovna zadaća je da vidi sve što se događa unutar kaznenog prostora. Jasno je da je cijela lopta prešla poprečnu crtu i da Ukrajini nije priznat regularan pogodak. Peti sudac će imati sankcije. Glavni sudac ovo nije mogao vidjeti, a pomoćniku je osnovna zadaća da gleda zaleđe", izjavio je Mateo Beusan, hrvatsko Oko sokolovo.

Sportski.net|TS

Komentari

Web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks